Παρουσίαση Φωτογραφικού Λευκώματος: Πιερίας Αφήγημα

Την Κυριακή 13/08/2023 μοιραστήκαμε την πολύ ωραία εμπειρία της παρουσίασης του βιβλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης Πιερίας στα πλαίσια λήξης των πολιτιστικών εκδηλώσεων ¨Βραδιές Αυγούστου στη Μεθώνη 2023¨.
Οι φωτογραφίες της Μένης Σεϊρίδου και τα κείμενα-επιλογές κειμένων της Μαρίας Καρανίκα, υπό την έκδοση της Τρι.ενα Πολιτισμού, τη γραφιστική επιμέλεια του Θανάση Κριτσωτάκη, την επιμέλεια έκδοσης από την Καλλιόπη Πασιά, αλλά και με την αφήγηση της ίδιας της Μαρίας Καρανίκα και του Πάνου Μπαλή, κέρδισαν τις εντυπώσεις και την καρδιά όσων παρευρέθηκαν.
Εκτός άλλων είχαμε την τιμή να παρευρεθούν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Κόγκολας, ο πρώην Δήμαρχος Μεθώνης κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Π. Ελευθεροχωρίου κ. Θανάσης Γιαγκόπουλος, ο Πρόεδρος Κοινότητας Μεθώνης κ. Θωμάς Γαβριηλίδης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μεθώνης κ. Κώστας Καλογεράκης και κ. Ευσταθία Θεωδοροπούλου, ο επικεφαλής των Φίλων Μουσείου Πόλης Κατερίνης κ. Γιάννης Ποικιλίδης, καθώς και πλήθος φιλότεχνου κοινού.
Ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς του βιβλίου: Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Χατζητάκη, το Κ.Δ.Α.Π. MEA «Παρέα» Κατερίνης, το αρχιτεκτονικό γραφείο «Arckt» Θεσσαλονίκης, το airbnb «ο αρχαίος παράδεισος στην Pydna», το bar «Le Toit» Μακρυγιάλου, το ξενοδοχείο «Αχίλλειον» στο Μακρύγιαλο, το γραφείο συμβούλων ανάπτυξης «Γκούνας & συνεργάτες», καθώς και τον κο Σωτήρη Τριανταφύλλου.
Καλή αντάμωση στα επόμενα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού