«Μην ξεχάσεις να θυμηθείς»

Διαβάστε και ακούστε για τη συλλογή «Μην ξεχάσεις να θυμηθείς»
Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση για το νέο συλλογικό έργο που θα εκδοθεί από την Τρι.ενα πολιτισμού στις επόμενες μέρες, έφτασε στο «ταχυδρομείο» μας ένα πολύ ωραίο δώρο.
Γιατί έτσι νιώθει κανείς όταν το έργο του φτάνει σε χέρια που έχουν εμπειρία και γνώση, έχουν διανύσει χιλιόμετρα ανάγνωσης και επιστρέφουν την εμπειρία της ανάγνωσης του συγκεκριμένου έργου με μια γενναιόδωρη και θερμή τοποθέτηση.
Ετσι λάβαμε τη βιβλιοπαρουσίαση του συλλογικού βιβλίου με τίτλο «Μην ξεχάσεις να θυμηθείς» και υπότιτλο «Ιστορίες νύχτας», που αφορά σε ιστορίες που γράφτηκαν από τους συμμετέχοντες κατά το «σχολικό» έτος 2020-2021 στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής του Πολυχώρου Τέχνης Alte Fablon.
Οι ιστορίες των Μυρσίνη Δελλασούδα, Foteini Pagou, Sissy Bouza, Στέλιος Μητσιανης, Κατερινα Νασοπουλου φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του Δημήτρη Μουρατίδη,
https://bibliodiktis.blogspot.com/…/blog-post_20.html… και πολύ τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, ενώ την βιβλιοπαρουσίαση συνοδεύουν ηχητικά αποσπάσματα με την ανάγνωση επιλεγμένων κειμένων από την NRG Productions – Voices & audio for media
Απολαύστε και εσείς μαζί μας. Και αναζητήστε το βιβλίο, ως δώρο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, για τις γιορτινές νύχτες που έρχονται, και όχι μόνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού